2021 Zara'nın erkekler ve kadınlar için en iyi kokuları

Eski zamanlardan beri, özellikle 21. yüzyılın gelişiyle birlikte parfümler ve kokularla ilgileniyorum. Uzun süren araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin ardından birçok ünlü firma en iyi lezzeti bulmak için bir yarışma başlattı. Zara onlardan biri, şirket ağırlıklı olarak orta pazarda parfüm üretiyor. Bu yazımızda sizlere bay ve bayanlar için en iyi kokuları tanıtacak ve mağazamızda mevcut olan ürünler ve detaylar ile tanışacağız.

Zara Bright Rose

Zara Bright Rose parfümü Narciso Rodriguez For Her ile aynı işleve sahiptir.Çoğu kadın parfümünü sever ve onun bir klonu olduğu söylenebilir, kokusu ve şişesi sizde tam not alacaktır. Bu parfümde gül ve zambak kokusunu, özellikle de gül aromasını açacaksınız. Parfüm cildinizde kuruduğunda yama kokusu ortaya çıkar ve bu sayede güzel bir uyum sağlar. Gül ve yama tütsü kombinasyonu da size hafif bir pudra kokusu verecektir.

Zara Bright Rose ürünü bir fiyat / performans ürünü olup, orta boy, dayanıklı ve sirkülasyonlu bir üründür. Bu parfümü bir mağazadan veya online satış noktasından çok uygun fiyata kolayca satın alabilirsiniz.

Zara Black Peony

Zara parfüm incelememizde ikinci ürün olarak Zara Kara Şakayık'ı listeledik. Bu ürünün kadınların en sevdiği parfümlerden biri olduğunu düşünüyoruz.Genel özellikleri itibariyle ünlü parfüm Flowerbomb ile benzer işlevlere sahiptir. Zara Black Peony esas olarak vanilya aroması sağlar, ancak aynı zamanda yasemin ve manolya içerir. Bu üç kokunun birleşimiyle hoş bir aroma elde edilebilir.

Ancak genellikle parfüm severler tarafından tercih edilebilen Zara Black Peony, parfüm incelemelerinde olumlu yorumlar verebileceğimiz bir üründür. Ürünü özellikle gün içinde (günde ortalama 5-6 saat) kullanmak istiyorsanız yanınızda taşımayın.

Zara parfümünü sizler için iki ürün seçtik. Ama bunun ötesinde https://parfumyorumlari.net/ üzerinden onlarca Zara ve yüzlerce başka marka parfüm incelemesine de göz atabilirsiniz.

Zara Gourmand Leather

Zara Gourmand Leather (buna ünlü JPG Ultra Erkek parfümüne benzer veya alternatif diyebiliriz) bu parfüme çok benzer işlevlere sahiptir. Erkek koku kategorisinde incelediğimiz ürünler tatlı sakıza benzer bir kokuya sahiptir. Özellikle etrafınızda hanımlar varsa bu parfümü çok sevecektir.

Özellikle daha önce JPG Ultra Erkek parfüm kullandıysanız, Zara Gourmand Deri yaklaşık 10 dakika sıktıktan sonra size tam olarak aynı kokuyu verecektir. Bu özelliklerinden yola çıkılarak çok uygun fiyata satılan ürün, kalıcı ve fiyat farkı ile tam fiyat / yüksek performanslı bir üründür.

Zara 9.0

Zara 9.0, erkek parfümlerinde ikinci sırada yer alıyor. Zara 9.0, parfüm incelemeleri yaptığımızda özellikle parfümünü beğendiğimiz yerdir Genellikle Dior Homme ve Valentino Uomo parfümlerine benzemektedir. Bu parfümün parfümü açıldığında Dior Homme, kuruyken ise Valentino Uomo gibi olduğu söylenebilir.

Zara 9.0 aroması (bergamot, güve otu ve kehribar aromalarının birleşimi) vücudunuza nüfuz etmeye başladığında kişniş ve kakule aromasını hissedeceksiniz. Erkek parfümünün cazibesi filmde yatıyor, hafif ruj kokusunu da hissedeceksiniz. Kalıcı olan ve mağazanın ortasında yayılan bu ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

Zara Seoul

Zara Seoul parfüm, Zara erkek parfümlerinde üçüncü ve son sırada yer alıyor. Zara Seoul parfümü narenciye ve baharat kokusuyla açılıyor ve ilerleyen zamanlarda özellikle portakal kokusu kurumaya başladıkça ferahlatıcı bir parfüme dönüşecek, etrafınızdaki esintiyi hissettirecek. Özellikle su ile temas hissetmek yaklaşık 1 saat sürer. Baharatlar ve turunçgillerle başlaması su ile teması daha net hale getirir.

Zara Seoul, Invictus parfümünü kullananlar tarafından kolaylıkla benimsenebilir ve Invictus'a göre tatlılık olarak ifade edilebilir.Zara mağazalarında benzer ürünlerin yaklaşık% 20'si mevcuttur. Özellikle Zara, erkek parfüm arayanlar arasında kesinlikle öne çıkacak.

Bu yazıda önce 2 kadın koku incelemesine, ardından da kesinlikle tavsiye ettiğimiz 3 Zara erkek koku incelemesine yer veriyoruz. Durumu veya diğer ürünleri belirtmek isterseniz yorumlar bölümünden bizimle iletişime geçebilir veya mail gönderebilirsiniz. Tüm koku incelemelerini daha detaylı incelemek ve piyasadaki en iyi ürünler, klonlar vb. Hakkında detaylı ve kapsamlı bilgi almak için parfumyorumlari.net adresini de ziyaret edebilirsiniz.