Yazlık Etek Kombinleri



Yazlık etekler günlük kullanım için nasıl kombinlenir?


Geçen sene de aşina olduğumuz volan etekler yine bu sene de kullanılacak etekler arasındadır. Aşağı doğru hafifçe genişleyen volan etekleri bu yaz çok fazla giyeceğiz. Bunları kısa üst penyelerle kombinleyebiliriz. Topuklu ayakkabı ya da spor ayakkabıyla giyebiliriz. Sweatshirt ile beraber giyilebilir. Soğuk akşamlarda ince ceketler veya yeleklerle kombinleyebileceğimiz kolay parçalar denebilir.

Yazlık kısa üstler eteklerle nasıl kombinlenir?


Bu yaz çok fazla giyeceğimiz parçalardan biri olan crop top giysiler, dar kesim ya da bol kesim kıyafetlerle kombinlenebilecek giysilerdir. Renkli ve kısa eteklerle birlikte kombinlemek çok daha iyi olacaktır. Bunları giyerken göbek deliğini çok fazla göstererek değil mide dekoltesi dediğimiz dekolteye yönelebiliriz. 

Kalem eteklerle crop top kombini yapmak da mümkündür. Renk uyumu yaratarak giyebilirsiniz.

Yazlık etek ile gömlek nasıl kombinlenir?


Son zamanlarda çok fazla tercih edilen jean gömlekler bu yaz da tercih edilecektir. Kısa kot gömlekleri kalem eteklerle kombin hale getirebilirsiniz. Dar kesim bir jean veya tayt ile kullanabilirsiniz. Kolyeler ile renklendirebilirsiniz.

Vücut tipine göre etek nasıl seçilmelidir?


Kısa boylu kadınların uzun etekten korkmaması gerektiğini söyleyebilirim. Topuklu ayakkabılarla uzun etekleri kullanabilirsiniz. Plise etekler, topuklu ve kısa üstlerle kombinlenebilir. Bacaklarınıza güveniyorsanız size kesinlikle kısa etekleri öneririm. Eğer bacaklarınız kalınsa bilekten bağlı ayakkabılarla daha ince ve uzun gösterebilirsiniz. Çok ince bacaklarınız varsa, kısa etekleri stiletto ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. 
Eteklerin altına giyilecek hafif sivri burun ayakkabılar sizi biraz daha uzun ve daha ince gösterecektir.

Bu sezonda midi boy etekler trendler arasındadır. Midi boy bir eteği, crop top üstler veya ince bodyler ile kombinleyebilirsiniz. Yalnız basenleri geniş olan kadınların bu modellerden kaçınmasından yanayım. 

Kalem etekler, iş hayatında ve günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir. Kilolu kadınların desenli etekleri çok fazla tercih etmesinden yana değilim. Çünkü olduğundan daha da geniş gösterebilir. Tek renk, düz kesim etekler tercih edilerek kombinler rahatlıkla tamamlanabilir.

Yazlık kısa elbise modelleri günlük kullanım için nasıl kombinlenir?


Mini elbiseler, hepimizin mutlaka dolabında olan parçalardan biridir. Bunları bazen düz ayakkabılarla, bazen de topuklu ayakkabılarla kombinlemekten keyif alıyoruz. 

Cut out bir kıyafet giydiğimde, genelde altın rengi bir aksesuarla desteklemeye çalışırım. Eğer özel bir geceye gidilecekse altına topuklu ayakkabı giyiyorum. Günlük kullanımda da babetlerle kullanabilirsiniz. Yanında da büyük çantalarla spor hale getirerek kombinlemeniz mümkündür.